Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Gagi: Anabela se neće udati za Mladena!

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

Broj poruka : 616
Reputacija : 16
Datum upisa : 03.03.2010

Gagi: Anabela se neće udati za Mladena! Empty
PočaljiNaslov: Gagi: Anabela se neće udati za Mladena!   Gagi: Anabela se neće udati za Mladena! EmptyNed Jul 04, 2010 3:22 pm

Gagi: Anabela se neće udati za Mladena! 258w94w
Poznati denser Gagi Đogani smatra da je veza njegove bivše supruge Anabele i manekena Mladena Radulovića
osuđena na propast i da oni neće završiti pred oltarom. Bivši farmer
veruje da među njima nema nikakvih emocija i da je reč samo o
marketinškom potezu: "Između mene i Anabele ne postoje nikakve
emocije! Sada smo u super odnosima, prijateljskim. Kada je ušla na
'Farmu', potresao sam se jer mi je donela miris moje dece i zbog toga
sam i plakao, ni zbog čega drugog, ali posle i razočarao u nju. Što se
tiče njene ljubavi sa Mladenom, od toga nema ništa. Tako ja mislim, kao
i da je sve to markentiški potez i da neće potrajati, ali ako je ona
sada srećna i veruje u to, meni je drago",
rekao je Gagi za "Alo".
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Reputacija : 19
Datum upisa : 07.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Gagi: Anabela se neće udati za Mladena!   Gagi: Anabela se neće udati za Mladena! EmptyNed Jul 04, 2010 3:50 pm

Caos Sanja, mobilni je uvek i svuda;))
Od ovog Gazmana cu dobiti dijareju. Lepo se on i brat mu, kao i bívsa mu od brata(necu bre ime da im pisem )bolesnici koji na njenoj Anabelinoj i Mladenovoj ljubavi prave sebi promociju a njihovu vezu žele da uniste.
Opet je napadaju!
Nazad na vrh Ići dole
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

Broj poruka : 616
Reputacija : 16
Datum upisa : 03.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Gagi: Anabela se neće udati za Mladena!   Gagi: Anabela se neće udati za Mladena! EmptyNed Jul 04, 2010 4:25 pm

Mislim da su mnogi postali "vidoviti" ,pa znaju sta ce biti i o cemu se
zapravo radi,jedno je sigurno mnogi "vidoviti" spomenu Anabelu i pri tome iskoriste
priliku kao sto ti kazes "zabiti joj noz u ledja".Dokle ce biti tako i
da li tome ima kraj.....
Nazad na vrh Ići dole
~Nata~17~
Urednik
~Nata~17~

Broj poruka : 1252
Reputacija : 25
Datum upisa : 15.02.2010
Godina : 31
Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...

PočaljiNaslov: Re: Gagi: Anabela se neće udati za Mladena!   Gagi: Anabela se neće udati za Mladena! EmptyNed Jul 04, 2010 5:34 pm

Au, taj G. i H. me baš nerviraju, oni ko da nemaju svoj život, pa gledaju kako će i Anjin da upropaste... Sad još i nagađaju šta će i dal' će biti, verovatno gledaju u kugle ili pasulj, pa sve znaju... STRAŠNOOO!!!

Laguna i Sanja, pravilo je da sve što se dešava ima svoj početak i kraj, jednostavno je tako, sve počinje, traje i završava se... S' obzirom na to, nadam se da će uskoro i izjavama poput ovih doći kraj...
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

PočaljiNaslov: Re: Gagi: Anabela se neće udati za Mladena!   Gagi: Anabela se neće udati za Mladena! EmptyPon Jul 05, 2010 2:06 am

Evo , upravo gledam u *Sity* emisiji o dizajnerskoj kolekciji meseca i u kadrovima pored ostalih je bila i ANJA!!!!

Elit model agencije za Evropu upravo tece na Pink-u sa Anjom i Lunom u kadrovima, i njen kratak intervju " -Ovde sam u ulozi jedne uzbudjene majke koja podrzava svoju cerku" i njene Lune koja kaze "- Nije bilo tesko, trudila sam se i radila na sebi"!

Lepa Luna! Neka joj se ispuni zelja ako zista želi da se bavi modelingom!

Ovo se pojavilo na tv-u kada sam htela da komentarisem Luninog tatu i ostale a sada nakon ovako lepih stvari koje se desavaju Anabeli i Luni, moze da ostale bude velika sramota i svo blato koje postoji bi svalila na njih da mogu...postaju kao SS-ovci vrebaju da bi hvatali i mucili, koji zlikovci!
Nazad na vrh Ići dole
tosamja

Broj poruka : 17
Reputacija : 1
Datum upisa : 31.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Gagi: Anabela se neće udati za Mladena!   Gagi: Anabela se neće udati za Mladena! EmptyPon Jul 05, 2010 4:48 pm

Pa i da se ne uda, pa sta, nista strasno. Bitno je da se odlepila od Gagija i krenula napred, da nije ostala sama da tuguje. A to dal ce se udati ili ne uopste nije bitno, bitno da je Anabela srecna!

Nazad na vrh Ići dole
~Nata~17~
Urednik
~Nata~17~

PočaljiNaslov: Re: Gagi: Anabela se neće udati za Mladena!   Gagi: Anabela se neće udati za Mladena! EmptyPon Jul 05, 2010 5:13 pm

Da, u pravu si, naravno da je tako, najbitnije je da je naša Anja srećna, zaljubljena i da voli, a ne da tone sa onim, niću ni ime da mu izgovaram, znate već na koga mislim...
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

PočaljiNaslov: Re: Gagi: Anabela se neće udati za Mladena!   Gagi: Anabela se neće udati za Mladena! EmptyUto Jul 06, 2010 3:03 am

Jadan je. Taj ljiga nema mira i jedini cilj mu je da pokusa da razdvoji í pokóleba Mladena i Anabelu. Uz sva ta iskusenja ako prebrode, njihova veza opstace uprkos zlobnima.
Nazad na vrh Ići dole
~Nata~17~
Urednik
~Nata~17~

PočaljiNaslov: Re: Gagi: Anabela se neće udati za Mladena!   Gagi: Anabela se neće udati za Mladena! EmptyUto Jul 06, 2010 1:38 pm

Što ih ne uništi, ojačaće ih... Ako uspeju da prebrode ovakve stvari, neće niko uspeti da ih razdvoji...
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

PočaljiNaslov: Re: Gagi: Anabela se neće udati za Mladena!   Gagi: Anabela se neće udati za Mladena! EmptyUto Jul 06, 2010 10:09 pm

Slazemo se Cool
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Gagi: Anabela se neće udati za Mladena!   Gagi: Anabela se neće udati za Mladena! Empty

Nazad na vrh Ići dole

Gagi: Anabela se neće udati za Mladena!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Anabela upoznala Mladena sa ocem!
» GAGI: Raskid Mladena i Anabele je marketing!
» Anabela OSTAVILA Mladena!
» Anabela: Neću da se udam za Mladena!
» RASKID ANABELA OSTAVILA MLADENA

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Svet-
Skoči na: