Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Vanredna vest! (današnji SVET)

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
Lutkica

Lutkica

Broj poruka : 238
Reputacija : 19
Datum upisa : 25.03.2010
Godina : 44

Vanredna vest! (današnji SVET) Empty
PočaljiNaslov: Vanredna vest! (današnji SVET)   Vanredna vest! (današnji SVET) EmptyUto Okt 19, 2010 4:48 pm

SVET - 19.10.2010.g.
EXTRA!!!!

ANABELA UMALO OSTALA BEZ VIDA!
Radeći lipolizu u jednoj klinici za estetsku hirurgiju poznata pevačica tokom tretmana sve vreme gledala u UV lampe za sterilizaciju, koje su greškom ostale uključene. ishod - spržene rožnjače...

http://www.svet.rs/sites/default/files/anabelaBB.jpg?1287481109

O, BOŽE, DA LI JE MOGUĆE DA JOJ SE TO DESILO? KAKO JE SADA? DA LI NEKO MOŽE DA JAVI....
Nazad na vrh Ići dole
tosamja

Broj poruka : 17
Reputacija : 1
Datum upisa : 31.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Vanredna vest! (današnji SVET)   Vanredna vest! (današnji SVET) EmptyUto Okt 19, 2010 4:51 pm

i ja sam videla pa sam se ukljucila kako ne bi vise doznala.

Ko zna nek odma javi. Hvala!

Zelim Anabeli sva dobra ovog sveta!!!
Nazad na vrh Ići dole
dobrado1

dobrado1

Broj poruka : 219
Reputacija : 15
Datum upisa : 01.07.2010

PočaljiNaslov: Re: Vanredna vest! (današnji SVET)   Vanredna vest! (današnji SVET) EmptyUto Okt 19, 2010 5:53 pm

Sve je sada Ok. U emisiji Maximalno opusteno kod Stevice je ispricala celu pricu,
Nazad na vrh Ići dole
kaca
Član meseca jula
kaca

Broj poruka : 247
Reputacija : 2
Datum upisa : 28.05.2010

PočaljiNaslov: Re: Vanredna vest! (današnji SVET)   Vanredna vest! (današnji SVET) EmptyUto Okt 19, 2010 10:23 pm

to je bilo jos odavnooo.... !!!! ona je odlicno!!!
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Datum upisa : 07.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Vanredna vest! (današnji SVET)   Vanredna vest! (današnji SVET) EmptyČet Okt 21, 2010 2:16 am

U emisiji Maxsimalno Opusteno DM SAT , je odgovorila na to pitanje. Da istina je, da je imala sreće da je kratko trajala mezo terapija, intervencija, jer je nemarnošću zaposlenih mogla izaći sa velikim oštećenjem vida! Imala je veliku Sreću!
A to je bilo dan pre gostovanja u nekom jutarnjem programu , gde nije mogla da ispali ljude i da se tada prvui put u životu pojavila sa naočarima u studiju, a svi se sećate da je to bilo na TV-Pinku !
Nazad na vrh Ići dole
Lutkica

Lutkica

Broj poruka : 238
Datum upisa : 25.03.2010
Godina : 44

PočaljiNaslov: Re: Vanredna vest! (današnji SVET)   Vanredna vest! (današnji SVET) EmptyUto Okt 26, 2010 11:00 pm

Dopuna - SVET Plus

ANABELA UMALO OSTALA BEZ VIDA!

Nekadašnju pevačicu dens atrakcije “Fanki Dži“, Anabelu, svega nekoliko minuta delilo je od trajnog oštećenja vida, preciznije – od doživotnog slepila! I sve to zbog rutinske kozmetičke intervencije kojoj se nedavno podvrgla kako bi ulepšala svoj stas. No, krenimo redom...
Nije tajna da bivša gospođa Đogani ima više nego pristojnu liniju, ali i da joj nikako ne polazi za rukom da se oslobodi salca na stomaku. Zato je rešila da se podvrgne sve popularnijoj lipolizi (nehirurška liposukcija), što je i učinila u jednoj privatnoj ordinaciji za estetsku hirurgiju. I dok ju je doktorka bockala po stomaku, zaposleni u klinici zaboravili su da ugase aparat kojim se operaciona sala sterilizuje, a koji emituje UV zrake. E sad, kako je Anabela baš u toj sali provela dvadesetak minuta, UV zraci nemilosrdno su pržili njene rožnjače i izazvali veliko oštećenje.
“Kada sam posle lipolize stigla u stan, primetila sam da sam izgorela, pošto me je koža užasno pekla i bila izrazito crvena na mestima koja nisu bila prekrivena garderobom. Međutim, kada sam ujutru ustala, shvatila sam da nešto definitivno nije u redu. Oči su mi bile naduvene kao krofne, a suze su konstantno tekle. Činilo mi se da imam žive rane na očima, a vid mi je bio totalno zamućen“, objašnjava Anabela, i dodaje da se istog trenutka uputila u očnu kliniku...

http://www.svetplus.com/includes/imgresall.asp?img=magazin/Anabela.jpg&Width=150
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Vanredna vest! (današnji SVET)   Vanredna vest! (današnji SVET) Empty

Nazad na vrh Ići dole

Vanredna vest! (današnji SVET)
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Danasnji PRESS
» Tri puta mi se srusio ceo svet
» Magazin "Svet" proslavio jubilej!
» Svet - Sladjana Delibasic - ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Svet-