Dopuna - SVET Plus
ANABELA UMALO OSTALA BEZ VIDA!
Nekadašnju pevačicu dens atrakcije “Fanki Dži“, Anabelu, svega nekoliko minuta delilo je od trajnog oštećenja vida, preciznije – od doživotnog slepila! I sve to zbog rutinske kozmetičke intervencije kojoj se nedavno podvrgla kako bi ulepšala svoj stas. No, krenimo redom...
Nije tajna da bivša gospođa Đogani ima više nego pristojnu liniju, ali i da joj nikako ne polazi za rukom da se oslobodi salca na stomaku. Zato je rešila da se podvrgne sve popularnijoj lipolizi (nehirurška liposukcija), što je i učinila u jednoj privatnoj ordinaciji za estetsku hirurgiju. I dok ju je doktorka bockala po stomaku, zaposleni u klinici zaboravili su da ugase aparat kojim se operaciona sala sterilizuje, a koji emituje UV zrake. E sad, kako je Anabela baš u toj sali provela dvadesetak minuta, UV zraci nemilosrdno su pržili njene rožnjače i izazvali veliko oštećenje.
“Kada sam posle lipolize stigla u stan, primetila sam da sam izgorela, pošto me je koža užasno pekla i bila izrazito crvena na mestima koja nisu bila prekrivena garderobom. Međutim, kada sam ujutru ustala, shvatila sam da nešto definitivno nije u redu. Oči su mi bile naduvene kao krofne, a suze su konstantno tekle. Činilo mi se da imam žive rane na očima, a vid mi je bio totalno zamućen“, objašnjava Anabela, i dodaje da se istog trenutka uputila u očnu kliniku...
http://www.svetplus.com/includes/imgresall.asp?img=magazin/Anabela.jpg&Width=150